Сцената на „Като две капки вода” ще събере отново Galia и Миро от емблематичния дует КариZма в понеделник от 20:00 ч.
„Участието ми в „Като две капки вода” е като загряване за това да изляза отново на сцена и да правя своята оригинална музика”, загатва певицата, която след по-малко от седмица ще се яви на полуфинала с дългогодишната си дуетна половинка – Миро. След близо 13 години двамата отново ще застанат рамо до рамо, а поводът ще бъде култовия дует на Джон Траволта и Оливия Нютънджон. „Ще бъдем заедно с Миро на една сцена – нямам търпение да видя тези сини очи и да го прегърна!“, каза Galia в „Здравей, България“ по NOVA. Двамата успешни изпълнители оставиха силна следа в българската музикална история с дует КариZма и неговите емблематични парчета. 

„Атмосферата зад кулисите на шоуто е много приятелска. Не бих казала, че има конкуренция, по-скоро концентрация. Преди лайф всеки се отделя настрани, репетира нещо сам, питаме се дали приличаме на героите. Това е изключителни важно, за да влезеш с добро настроение в образа”, казва певицата.

Сред останалите участници тя е намерила нови приятели в лицето на Маги Джанаварова и JJ. Обичта им към еднаква музика и усещането ѝ за нея са ги събрали. Те са сред фаворитите на Galia за спечелване на шоуто, както и DARA, Фики и Тото. Липсата на публика в залата по време на изпълненията от своя страна я провокира да си представя зрителите, за които всички участници пеят и забавляват. „Аз черпя енергия от любовта на хората и я връщам с двойно по-голяма сила”, казва певицата.

Галя
NOVA

В понеделник вечер от 20:00ч. зрителите на уникалното шоу за преобразявания ще станат свидетели на една от решителните артистични битки. Тогава ще станат ясни финалистите, които ще се борят за първото място и високата оценка на зрителите. По време на полуфинала на осмия сезон „Като две капки вода“ ще отбележи своя юбилеен 100-ен лайв в ефира на NOVA със специална изненада за най-ревностните феновете. Едно от семействата, които са имали възможност да се забавляват и да подкрепят шоуто като виртуална публика, ще спечели 65-инчов телевизор.

Не пропускайте полуфинала на „Като две капки вода“ в понеделник вечер от 20:00ч. по NOVA.

Какво мисли за коментарите на журито Galia и вълнува ли са за срещата си с бившата ѝ дуетна половинка Миро на сцената на „Като две капки вода” – гледайте във видеото

Следете Facebook страницата на предаването, Официалния Instagram на предаването и сайта за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да видите в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.