Ето защо лятната ваканция може да бъде фатална за връзката
Ето защо лятната ваканция може да бъде фатална за връзката / ThinkStock/Getty Images

По време на лятната си ваканция 10 процента от британските двойки ще изпаднат в тежки конфликти и ще преустановят връзката си след почивката, установи национално проучване, публикувано във в. "Дейли мирър".

Изследването било поръчано от компанията Holiday Autos. От него проличало, че главната причина на възникналите конфликти по време на ваканционните дни е "прекалено дългото време, прекарано заедно".

Дайте свобода на себе си и другия във връзката

Според резултатите от анкетата 40 на сто от партньорите ще си устроят най-малко по един скандал дневно. 25 на сто ще изригнат още през първите 12 часа, изкарани заедно. Най-чести поводи за спречкванията са харченето на прекалено много пари, напиванията и споровете къде да се яде и пие.

Четири признака, че любимият иска да се разделите

Понякога спорове за дребни неща се развиват лавинообразно и могат да разбият една нормално протичаща дотогава връзка. Това се дължи на факта, че мнозина възлагат нереални очаквания от почивката и стигат до стресови ситуации.

Психолози, цитирани от БТА, съветват скандалите да бъдат потушавани в зародиш, за да не могат да доведат до прекъсване на връзката.

Вижте още съвети за здрава и щастлива любовна връзка:

Даването и приемането във връзката не е натурална размяна

Съвети за успешна връзка от Холивуд

Желанието за контрол над другия убива връзката

Ето защо мъжете по-трудно преживяват раздялата

Страховете, които ни пречат да се обвържем

Най-добрият начин за преодоляване на раздялата