/ Gettyimages
Само ден след като се сгоди, Деми Ловато празнува друг важен юбилей: две години откакто е напълно „чиста“.

27-годишната певица беше хоспитализирана преди две години след свръхдоза хероин, както съобщаваха медиите по това време. За щастие тя оцеля и сега нарича този ден "денят, в който се случи чудо". В обръщение в социалните мрежи тя разкри как се чувства днес.

„Днес е моят ден на чудо. Благословена съм да го имам. Денят, в който лекарите спасиха живота ми. Денят, в който в моят живот се случи нещо, за което никога не съм мечтала“, започва тя. „Само две години след този ужасен ден, аз се вричам на любовта на живота си и честно мога да кажа, че съм се отървала от всички демони. Никога не съм мислила, че е възможно да се чувствам по този начин. И не само защото се влюбих, а защото през последните две години работех повече върху себе си, отколкото през целия си живот“, продължава тя.

„Преди да получа годежния пръстен на ръката си, си обещах, че ще се обичам независимо от всичко. Не можеш да обичаш друг човек, докато не обикнеш себе си", казва Ловато и благодари на Бог.

„Благодаря ти, Боже, за този мир и разбиране, но най-вече защото ми даде сили да се справя с най-мрачните времена. Благодаря на моето семейство, приятели и фенове, че винаги ме подкрепят и уважават моето лично пространство. Обичам ви всички."

Певицата се сгоди за приятеля си, актьора Макс Ерих, след продължила четири месеца връзка.

27-годишната годишната Ловато и 29-годишният Ерих са заедно от март и решиха да прекарат карантината заради коронавирусната пандемия в дома на певицата.

Само четири месеца по-късно Деми и Макс предприемат сериозна стъпка в отношенията си с решението да се сгодят. По думите на Ловато за нея е "чест" да приеме предложението за брак на своя любим.
БГНЕС