Българка стана трета в престижният конкурс "Miss Nation" за красавици без всякакви корекции - пластични или оперативни намеси, импланти, филтри, дори екстеншъни. Това е  моделката Кристиана Рангелова. Вижте в канала "Красивите българки" във vbox7:



Гласуването е било онлайн, а пред България се нареждат единствено огромни държави като Индия и Судан, което прави успеха на родината ни още по-впечатляващ.



Кристиана Рангелова е наистина красиво и очарователно момиче. Вярва в идеята за естественото и в това, че ако го излъчваш, можеш да влияеш на хората.

В студиото на NOVA Кристиана коментира, че сме се пренаситили от корекции и конкурсът внася малко различност.



Интересна история около конкурса е свързана с обвинение, че Кристиана откраднала рокля на арабски дизайнер. Впоследствие всички подозрения се насочили към "Мис Украйна".  А обвинението било с една единствена цел - българката да бъде дисквалифицирана от надпреварата.



Самата Кристиана в момента е студентка в последен курс специалност "Право". Предстои ѝ държавен изпит. Към момента успява успешно да балансира работата като модел и ученето. Мечтае си да е добре реализирана, щастлива, а семейството ѝ да е живо и здраво.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук