Арни: Ако не се разберем с Мария, ще си намеря 20-годишна сладурана
Арни: Ако не се разберем с Мария, ще си намеря 20-годишна сладурана / снимка: Reuters

65-годишният холивудски актьор Арнолд Шварценегер отказал да посещава брачни консултации със съпругата си Мария Шрайвър и казал на свой съсед, че може да живее без Мария, с която е разделен от май миналата година. Тогава тя откри, че съпругът й е баща на дете, което сега е на 14 години, от тяхната домашна помощница Милдред Патрисия Баена.

"Мисля, че нещата с Мария ще се подредят, но ако това не стане, ще си намеря 20-годишна сладурана", казал Шварценегер на съседа си, съобщава списание "Нюзуик", цитирано от БГНЕС. Актьорът казал на съпругата си, с която са заедно 25 години, да напусне калифорнийското им имение, поради което тя трябвало да живее в хотел.

Когато пък поискала развод, Шварценегер й казал, че само той ще има приятели, след като се разделят. "Аз имам парите, властта, самолета и ще имам приятели", казал й той.

Според списанието актьорът не можел да разбере защо Мария, която има четири деца от него, не му е простила. "Арнолд е много различен човек от Мария. На него му е чуждо всичко, свързано с емоционална болка или трудност. Той не можеше да разбере защо Мария не иска да му прости и нещата да се оправят. А когато тя казала, че иска развод и помолила Арнолд да се изнесе, той отказал. Това била неговата къща и той нямало да мръдне от нея", разкрива "Нюзуик".