Архиепископът на Кентърбъри Джъстин Уелби
Архиепископът на Кентърбъри Джъстин Уелби / Gulliver/Getty Images
Архиепископът на Кентърбъри може и да е главният водач на Англиканската църква, но не е застрахован срещу "сватбена треска".
 
Готвейки се за предстоящата кралска сватба, Джъстин Уелби признава, че успокоява нервите си с песен на грайм изпълнителя Стормзи, пише в. "Дейли експрес".

Родителите на Меган Маркъл получиха важна роля в кралската сватба

 На 19 май в храма "Сейнт Джордж" на замъка Уиндзор Кентърбърийският епископ ще води размяната на брачни обети между принц Хари и избраницата му Меган Маркъл. В интервю за Би Би Си Ковънтри и Уорикшър Джъстин Уелби споделя как се готви за брачната церемония.

Принц Хари и Меган Маркъл
Принц Хари и Меган Маркъл Guliver/Getty Images

Разгледайте параклиса "Сейнт Джордж", в който ще се венчаят принц Хари и Меган (СНИМКИ)

"Винаги съм нервен на сватби, защото те са изключително важни за двойките, независимо кои са те. На предишните две церемонии допуснах левашки грешки и си мисля, че предстоящата кралска сватба не е най-подходяща за отбелязване на хеттрик", споделя водачът на Англиканската църква.
 
На въпрос на водещата Лорна Бейли как се подготвя за бракосъчетанието, архиепископът на Кентърбъри казва, че се успокоява с изречение от песента "Blinded By Your Grace" на грайм изпълнителя Стормзи.

Принц Хари и Меган Маркъл избраха каретата за сватбата си (СНИМКИ/ВИДЕО)
 
"В песента се казва "Молих се и свърших работата" - мисля, че това обобщава всичко", обяснява Джъстин Уелби.
 
Архиепископът на Кентърбъри преди е споделял, че един от големите му сватбени страхове е да не изпусне халките по време на службата.

Всички новини около сватбата на принц Хари и Меган Маркъл можете да откриете тук

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук
БТА