Принц Хари и Меган Маркъл
Принц Хари и Меган Маркъл / Gulliver/Getty Images
Родителите на Меган Маркъл ще получат специална роля в сватбената церемония на дъщеря им и британския принц Хари на 19 май. Това обяви канцеларията на двореца Кенсингтън в официално съобщение, в което се уточнява, че принц Хари и бъдещата му съпруга нямат търпение да посрещнат Томас Маркъл и Дория Рагланд в Уиндзор.
Преди сватбата майката и бащата на американската актриса ще имат време да се запознаят със семейството на Хари, включително кралица Елизабет Втора и съпруга ѝ принц Филип, принц Чарлз и съпругата му Камила, както и с принц Уилям и херцогиня Катрин.

Братът на Меган Маркъл не е поканен на кралската сватба
 
И двамата родители на Меган Маркъл имат важна роля в сватбената церемония, отбелязват от двореца Кенсингтън. Сутринта на сватбения ден Дория Рагланд ще пътува с дъщеря си до замъка Уиндзор. Томас Маркъл пък ще отведе Меган до олтара в параклиса „Сейнт Джордж“.
Меган Маркъл е изключително щастлива, че родителите ѝ ще бъдат до нея в този важен и щастлив ден, посочват още от Кенсингтънския дворец.

Братът на Меган Маркъл посъветва принц Хари да се откаже от сватбата
 
Съобщението идва само ден след като полубратът на бъдещата булка призова принц Хари да се откаже от сватбата с актрисата.

Принц Хари и Меган Маркъл
Принц Хари и Меган Маркъл Gulliver/Getty Images

Томас Маркъл-младши публикува отворено писмо, в което съветва принц Хари да отмени насрочената за 19 май сватба. В писмото полубратът на Меган я описва като "повърхностна, надменна жена, която ще направи за смях цялото кралско семейство".

Сестрата на бъдещата съпруга на принц Хари също не таи топли чувства към нея

Освен че ще получи подкрепата на кралицата, баща си Чарлз и брат си Уилям, който ще е негов кум, принц Хари е много щастлив да включи в сватбата и семейството на майка си Даяна, пише в официалното съобщение на двореца Кенсингтън.
Двете сестри и братът на Даяна - лейди Сара Маккоркдейл, лейди Джейн Фелоус и Чарлз Спенсър, ще присъстват на церемонията на 19 май. А лейди Джейн ще произнесе слово, с което ще помогне на младоженците да почетат паметта на покойната Даяна.

Ще стане ли Меган Маркъл втората лейди Даяна?

Принц Хари и Меган Маркъл
Принц Хари и Меган Маркъл Gulliver/Getty Images

33-годишният принц Хари и 36-годишната Меган Маркъл ще сключат брак в параклиса "Сейнт Джордж" в Уиндзорския замък на 19 май. Размяната на обети ще бъде извършена от архиепископа на Кентърбъри Джъстин Уелби, а самата брачна церемония ще бъде ръководена от епископ Дейвид Конър, настоятел на храма в Уиндзор. 

Разгледайте параклиса "Сейнт Джордж", в който ще се венчаят принц Хари и Меган (СНИМКИ)

Малко след сватбената церемония, двамата ще се появят за първи път публично като съпруг и съпруга и ще преминат в процесия с карета по близо 3-километров участък в града. 

Принц Хари, който е шести поред в наследяването на престола, и Меган Маркъл - звездата от телевизионния сериал "Костюмари", оповестиха годежа си през ноември 2017 година.

Всички новини около сватбата на принц Хари и Меган Маркъл можете да откриете тук

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук