Принц Хари и Меган Маркъл
Принц Хари и Меган Маркъл / Gulliver/Getty Images
Братът на Меган Маркъл публикува отворено писмо, в което съветва принц Хари да отмени насрочената за 19 май сватба, съобщи Фимейл фърст.

Братът на Меган Маркъл не е поканен на кралската сватба
 
Томас Маркъл младши твърди в писмото, публикувано от сп. "Ю Ес уикли", че Меган "очевидно не е подходяща жена" за принца.
Той я описва като "повърхностна, надменна жена, която ще Ви направи за смях, а и кралското семейство" и нарича предстоящия брак "най-голямата грешка в историята на кралските сватби", пише в. "Дейли експрес".

Сестрата на бъдещата съпруга на принц Хари също не таи топли чувства към нея
 
"Объркан съм защо не виждате истинската Меган като останалия свят. Нейният опит да се вживява в ролята на принцеса като холивудска актриса под средното ниво остарява. Що за човек използва баща си, докато той банкрутира, а след това го забравя в Мексико, разорен заради преобладаващо нейни дългове", пише в писмото Томас Маркъл младши, който е полубрат на Меган.
Според него баща им е задлъжнял, за да подкрепи дъщеря си в желанието ѝ да стане актриса.

Екранна сватба отбелязва края на холивудската кариера на Меган Маркъл
 
"Очевидно е, че малката ѝ холивудска слава е завъртяла главата ѝ. Да не споменаваме, че на всичко отгоре тя не кани семейството си на сватбата, а кани напълно непознати", продължава писмото.
Томас Маркъл младши уверява, че Меган остава негова сестра, каквото и да прави. Двамата не са се виждали от 2011 г., когато погребват баба си Дорис.

Меган Маркъл вече се вписва в кралското семейство (СНИМКИ/ВИДЕО)
 
"Мислите, че една кралска сватба може да обедини разединено семейство, но ми се струва, че за Мег сме далечни роднини".
Принц Хари и Меган Маркъл още не са потвърдили списъка с 600-те гости, поканени да присъстват на церемонията в църквата "Сейнт Джордж" в замъка Уиндзор. 200 от тях ще получат възможност да присъстват е на вечерния прием.

Всички новини около сватбата на принц Хари и Меган Маркъл можете да откриете тук

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук
БТА