Ще последва ли Меган Маркъл примера на Кейт Мидълтън за две сватбени рокли?
Ще последва ли Меган Маркъл примера на Кейт Мидълтън за две сватбени рокли? / Gulliver/Getty Images
Меган Маркъл ще последва примера на херцогинята на Кембридж Катрин и ще смени две рокли на предстоящата си сватба с принц Хари, пише в. "Дейли експрес". Тайната чие творение ще бъдат роклите ще остане строго пазена до сватбата на 19 май.

Най-приказните кралски сватбени рокли (СНИМКИ)
 
Месец преди голямото събитие източник от обкръжението на бъдещата булка разкрива, че за церемонията в параклиса "Сейнт Джордж" на замъка Уиндзор Меган Маркъл е избрала "традиционна и елегантна" рокля, която ще смени с друго, по-ефектно творение за приема, организиран от престолонаследника принц Чарлз.

Меган Маркъл е неотразима в миди рокля на Altuzarra (СНИМКИ)

Меган Маркъл
Изборът на Меган Маркъл вероятно няма стане известен до 19 май, когато тя ще се омъжи за принц Хари в параклиса Сейнт Джордж и официално ще стане член на кралското семейство Gulliver/Getty Images

Херцогиня Кейт и Меган Маркъл откраднаха вниманието в Лондон (СНИМКИ)
 
"Меган ще има две рокли - една за церемонията и друга за вечерния прием. Планът ѝ е да се преоблече след церемонията с нещо по-ефектно и не толкова ограничаващо. Самата булчинска рокля ще бъде традиционна и елегантна", разкрива неназованият източник, цитиран от сп. "Венити феър".

Пет приказни сватби от света на кралските особи (СНИМКИ)
 
За сватбената церемония с принц Уилям през 2011 г. в Уестминстърското абатство Кейт Мидълтън избра рокля на Сара Бъртън, творчески директор на модна къща "Александър Маккуин".

За сватбената церемония с принц Уилям през 2011 г. в Уестминстърското абатство Кейт Мидълтън избра рокля на Сара Бъртън, творчески директор на модна къща "Александър Маккуин"
За сватбената церемония с принц Уилям през 2011 г. в Уестминстърското абатство Кейт Мидълтън избра рокля на Сара Бъртън, творчески директор на модна къща Gulliver/Getty Images

На приема в Бъкингамския дворец булката, вече като херцогинята на Кембридж Катрин, се появи в изискана рокля от бял сатен с деликатен колан, отново сътворена от Бъртън, припомня изданието.

На приема в Бъкингамския дворец булката, вече като херцогинята на Кембридж Катрин, се появи в изискана рокля от бял сатен с деликатен колан, сътворена от Сара Бъртън
На приема в Бъкингамския дворец булката, вече като херцогинята на Кембридж Катрин, се появи в изискана рокля от бял сатен с деликатен колан, сътворена от Сара Бъртън Gulliver/Getty Images

Вижте още любопитни новини и снимки около  "сватбата на годината":

Традицията повелява: Меган Маркъл може да заеме тиара от колекцията на кралицата


Разгледайте параклиса "Сейнт Джордж", в който ще се венчаят принц Хари и Меган (СНИМКИ)

Меган Маркъл наруши годежната традиция на Даяна и Кейт (СНИМКИ/ВИДЕО)

Истински принц ще снима сватбата на принц Хари и Меган Маркъл (СНИМКИ)

Принц Хари и Меган Маркъл разкриха тайни около предстоящата сватба

Лошото момче принц Хари и разведеното момиче със смесена кръв (СНИМКИ)

Принц Хари за Меган Маркъл: Дори коргитата на баба веднага се влюбиха в нея (ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук
БТА