Принц Хари и Меган Маркъл
Принц Хари и Меган Маркъл / Guliver/Getty Images
Британският принц Хари и неговата годеница Меган Маркъл призоваха хората, които желаят да им изпратят сватбени подаръци, вместо това да направят дарение на някоя благотворителна организация, предаде агенция Ройтерс.

Халката на Меган Маркъл ще е от уелско злато
 
Внукът на британската кралица и американската актриса Маркъл ще сключат брак в двореца Уиндзор на 19 май. В съобщение за медиите от офиса на принц Хари се казва, че младата двойка е изключително признателна за сърдечните пожелания, които получава. Но тези благородни помисли би било хубаво да бъдат споделени с колкото се може повече хора. В този дух принц Хари и Меган призовават всички, пожелали да им изпратят сватбени подаръци, вместо това да направят дарения на седем избрани от тях благотворителни организации.

Параклисът, в който ще се венчаят принц Хари и Меган (СНИМКИ)
 
 Сред тях са Асоциацията за борба с ХИВ сред децата, фондацията Мина Махила помагаща на бедните жени в Мумбай, благотворителната организация за бездомниците в кризисна ситуация, "Скотис литъл солджърс", която е в помощ на децата, изгубили родител по време на военна служба в британската армия и др.

Вижте още:

Принц Хари и Меган Маркъл разкриха още един детайл за сватбата си

Меган Маркъл празнува с приятелки преди сватбата си

Меган Маркъл на първа официална проява заедно с Кралицата (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук
БТА