Анджелина Джоли
Анджелина Джоли / Getty Images
Анджелина Джоли направи премиера на новия си филм „Мария“ на 62-ия годишен филмов фестивал в Ню Йорк. Трите ѝ по-големи осиновени деца дойдоха да подкрепят 49-годишната актриса. Звездата позира на червения килим в бяла рокля с 22-годишния Мадокс, 19-годишната Захара и 20-годишния Пакс, който наскоро пострада при пътен инцидент. Трите биологични деца на звездата Шайло, Вивиен и Нокс не присъстваха на събитието.
 

В интервю за Extra Джоли каза, че децата ѝ са я подкрепяли много по време на снимките на филма, където играе певицата Мария Калас.

„Моите момчета бяха с мен на снимачната площадка, работеха в отдела за реклама и фотография. Те видяха как работя. Това беше дълбоко емоционален филм. Те видяха как се учих да пея, как тренирах, колко нервна бях. Бяха там, когато трябваше да играя за първи път и бях ужасена, и те бяха там, когато избухнах в сълзи... Така че беше интересен момент за нас да станем още по-близки“, обясни актрисата.
 

За новия филм Анджелина се научи да пее, тъй като нейният глас беше използван във филма заедно с този на Калас. Актрисата трябваше да репетира много, а децата бяха основните очевидци на нейните домашни „изпълнения“.

„Те бяха с мен в онези моменти, когато пеех силно в къщата и вероятно всички седяха в стаите си и си мислеха: „О, Боже мой“. Това е като да се научиш да свириш на цигулка у дома.Тогава дойде моментът, когато започнаха да казват: „Знаеш ли, мамо, всичко ти се получава“, посочи Джоли.
 

Анджелина Джоли и бившият ѝ съпруг Брад Пит имат шест деца, три от които са осиновени: Мадокс, Захара и Пакс, а три са биологични: 18-годишната Шайло и 15-годишните близнаци Нокс и Вивиен. Актрисата наскоро оттегли жалбата си до ФБР за предполагаемото насилие от страна на Брад Пит над нея и децата им в частен самолет през 2016 г. Именно този инцидент предшества развода на звездната двойка.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня
БГНЕС