Снимането на филм е труден и дълъг процес, особено ако чакаш бебе. Тогава предизвикателствата са още повече. Сред световноизвестните актриси обаче има много героини, които са снимали по време на най-популярните си филми. Каналът "Celebrity Box" във vbox7 някои от тях:

Джилиън Андерсън

По време на първия сезон на "Досиетата Х" актрисата е бременна с дъщеря си Пайпър Мару, но модата на 90-те успешно прикрива бременността ѝ.
 
Синтия Никсън

Актрисата от "Секса и града" е бременна по същото време, по което и героинята ѝ Миранда. Именно затова не се налага коремът ѝ да се крие по време на снимките.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

From Cosmos to Cuomo #10yearchallenge

A post shared by Cynthia Nixon (@cynthiaenixon) on


Лиса Кудроу

В четвъртия сезон на "Приятели" Фийби се съгласява да бъде сурогатна майка на нейния полубрат, защото актрисата също е бременна. Фийби обаче ражда тризнаци, а Лиса - едно бебе. Затова актрисата носи възглавнички под дрехите си по време на снимките.
 
Марша Крос

Малко преди да навърши 45 г. актрисата забременява с близнаци. Затова и героинята ѝ Бри се преструва, че е бременна, за да избегне публичен срам, че всъщност дъщеря ѝ тийнейджърка е бременна. 
 
Алисън Ханигън

По време на снимките на "Как се запознах с майка ви" Алисън Ханигън е бременна дори два пъти. Първият път тя е прикрита с правилни ъгли на снимане, а вторият екранната Лили забременява и няма нужда от прикриване.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hooott✨🔥 #alysonhannigan #lilyaldrin #himym #howimetyourmother

A post shared by Alyson Lee Hannigan ❤️ (@alysonhannigantr) on


И още:

Преди и след: 10 звездни майки и как ги промени раждането (СНИМКИ)


Великолепни бременни звезди, които удивиха света с красотата си (СНИМКИ)

Звездите, които станаха майки след 40 (ВИДЕО)