/ Gulliver/Getty Images
Ева Лонгория се чувства "благословена", че е майка, защото синът й Сантяго е "невероятно бебе", сподели актрисата пред „Контакт Мюзик”.

Наум Шопов и бременната Теа качиха снимка от фитнеса (ВИДЕО)

Звездата от „Отчаяни съпруги" роди преди 13 месеца сина си Сантяго Енрике Бастон, и определи майчинството като „благословия”.
Тя каза: „Искам да кажа, че никога не се изключваш. Дори и когато спиш. В „режим мама” си през цялото време”.

Актрисата Ан Хатауей очаква второ дете (СНИМКА)

''Сега съм майка на Санти. Не знам друг начин да го опиша, просто е такава истинска благословия. Имам късмет, че имам невероятно бебе, което ми помага да предприема това пътуване към себе си.”, добави Лонгория.

Актрисата казва, че майчинството е "засилило" филантропията й, тъй като е посветена на това да направи света по-добро място за нейния син.

Най-добрите мобилни приложения, с които да приспите детето (ВИДЕО)

Ева, която е на 44 сподели: „Досега изненадващото нещо за майчинството беше как то засили моята активност и филантропия. Защото сега мисля, че „трябва да направя света по-добро място за моя син!“

Тя допълни още, че "това наистина, наистина има значение. Не става въпрос да казваш на Санти какъв да бъде, а в това да го покажеш с пример. Наистина съм благословена да имам своето невероятно семейство, което всички дават за пример. Надяваме се, че той ще следва тези стъпки."

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук
БГНЕС