Не можете да накарате детето си да заспи бързо? Каналът "CTRL ALT DEL" във vbox7  показва няколко бебешки приложения за сън, пълни с приспивни песни и успокояващи звуци, които ще помогнат на малчугана да се пренесе бързо в страната на сънищата и дълго време да спи непробудно.

Lullaby for Babies

Понякога всичко, от което бебето има нужда за сън, е малко музика. Предварително записаните песни в това приложение, които включват прости мелодии и приспивни песнички, ще приспят бързо детето. Можете дори да настроите таймер, след колко време приложението да спре да свири.

бебе
iStock/Getty Images


AmbiScience Sleep Aid for Children

Това приложение смесва два тона (или бинаурални удара), които се изпращат до всяко ухо. Миксът създава пулсиращ ефект и честота, която сигнализира на мозъчните вълни да се забавят. Приложението също изпраща един пулсиращ тон (изохронен удар), който може да предизвика медитация. Заедно тези тонове помагат на детето да заспи бързо и след това да остане дълбоко заспало.

Баща успокоява плачещото си бебе за броени секунди с... мантра (ВИДЕО)

Lightning Bug - Sleep Clock

С библиотека от почти 200 различни звукови фона, включително всичко - от дъждовни бури и вълни до електронни инструменти,  Lightning Bug е миксер с бял шум, който със сигурност ще има звук, който да помогне на бебето да заспи бързо.

И още:

Как да имате щастлив брак след появата на бебето? (ВИДЕО)

Това го има само в Япония: сумисти разплакват бебета, за да ги каляват (ВИДЕО)

Как се приспива бебе за 40 секунди (ВИДЕО)