Самоизолацията за много от хората даде нови възможности и стана повод за още повече общуване помежду им.

В това се убеждаваме и от новия клип на Pavell & Venci Venc', който всъщност не е техен, а на 13 красавици. В него ще видите Мария Илиева, Дава, Михаела Маринова, Ева Пармакова, 4Magic, Yoana. Както и, разбира се, Саня Армутлиева. Вижте в канала "Cool News" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ха! Тук историята е интересна. Вчера, на 23-и Март, трябваше с Венци и екип да летим за Токио, където в рамките на две седмици да заснемем видео към “Ти си”, една любима наша песен от албума “Upgrade”. По очевидни причини това пътуване отпадна. Честно, цъфналите японски вишни никога няма дори да докоснат красотата на дамите, които ни изненадаха тази сутрин! Интересно нещо е карантината... Благодаря ви, дами! Навсякъде ВИЕ СТЕ! ❤️ Link в био

A post shared by Pavell Nikoloff (@pavizzll) on


Видеото е своеобразен lip sync в условията на самоизолация на въпросните красавици върху песента "Ти си" от албума Upgrade на Pavell & Venci Venc'.
 
"Интересно нещо е карантината... Благодаря ви, дами! Навсякъде ВИЕ СТЕ", пише Pavell, споделяйки част от видеото и разказва интересна история. На 23 март трябвало да пътуват за Токио, където да заснемат заедно с Венци и екип видео към тази песен. Но пътуването пропаднало по очевидни причини.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

СВ.ВАЛЕНТИН🌹 vs. 🍷ТРИФОН ЗАРЀЗАН? 😇🔥😈

A post shared by Venci Venc' (@venztagram) on


"Честно, цъфналите японски вишни никога няма дори да докоснат красотата на дамите, които ни изненадаха тази сутрин", признават изпълнителите.