Преди по-малко от години на бял свят се появява Агуая - дъщеричката на Venci Venc' и приятелката му Мелани. Каналът "Cool Kids" във vbox7 разказва:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#AGUAYACHANOV SHOOT BY @borislavyosifovphotography ⚡️

A post shared by Venci Venc' (@venztagram) on


Малката им дъщеричка е едва на 9 месеца, но вече прави първия си творчески дебют. Това става в песента на Pavell & Venci Venc' и Любо Киров, озаглавена "Не бих могъл".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Не бих могъл 🔥

A post shared by Venci Venc' (@venztagram) on


Песента е  част от серията на т.нар. "честна музика" - чиста, емоционална, вълнуваща изповед.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Агуая е вече на 8️⃣ навършени месеца които вървят ръка за ръка с куп новости и въпроси от моя страна. Седи стабилно,изправя се сама,прави опити за пълзене и въобще...кога мина това време?! 🤷🏽‍♀️ На 🔟.9️⃣.1️⃣9️⃣ д-р Весела Банова и Pampers Pants ни канят на лек брънч в 📍@stuartlittlekids и много полезен разговор за развитието на бебчовците над шестият месец,които започват да откриват света чрез пълзене и други активности🧸 Ние с Агуая с удоволствие ще се включим👩‍👧 Ако сте свободни и любопитни спрямо темата,бихте могли да запазите своето място в линк който ви очаква в биографията ми🆓 и да прочетете детайли свързани с изненадите които са подсигурили #pampers

A post shared by Melanie Martin Shirkova (@mel.sh23) on


В клипа виждаме две истории, които са скрити зад две врати. В единия свят Pavell и половинката му Кристина се борят за любовта си. А във втория свят виждаме и прекрасната 9-месечна Агуая.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Venci Venc' (@venztagram) on


Сцените проследяват етапите на израстването ѝ пред погледа на баща ѝ.
 
Агуая се роди на 28 декември миналата година. Баща ѝ я определи като едно бохемско бебе, вероятно заради нетрадиционното семейство, което Агуая има.
 
Родителите на Агуая не са типичната двойка. Двамата са най-добри приятели, но нищо повече. Е, освен че са родители на момиченцето.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Saturday kisses #babygirl #aguayachanov #momanddaughter Big thanks to @mira_draganova & Maxi🧸💋

A post shared by Melanie Martin Shirkova (@mel.sh23) on


Самото решение бебчето да се "случи" било предложено от Мелани, която към момента била асистент на Венци. Тя му пратила мейл, в който му предложила да си направят дете.
 
От снимките на двамата родители в Instagram става ясно, че Агуая живее с майка си, но въпреки това баща ѝ често прекарва време с нея.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук