Wizz Air
Wizz Air / Wizz Air
Wizz Air спира всичките си полети от и до Варна от 25 март до 1 май 2020 г. Решението за временното спиране на полетите е мярка с цел ограничаване на разпространението на пандемията COVID-19, отбелязаха от авиокомпанията.

Вижте кои авиокомпании изпъляват директни полети до България


Пътниците с резервации, засегнати от отмяната на полетите, ще бъдат автоматично информирани по имейл, в случай че са направили резервациите си директно на сайта на авиокомпанията или чрез мобилното им приложение. 120% от първоначално платената такса автоматично ще бъде заредена в Wizz акаунта на клиента, като сумата може бъде използвана през следващите 24 месеца за закупуване на продукти и услуги на Wizz Air.

Wizz Air спира всички полети от и до Малта

Пътниците могат също да изберат пълно възстановяване на парите в брой – което ще отнеме повече време, и ще бъдат информирани за необходимите стъпки, за да получат банков превод или превод към банкова карта, в отделен имейл. В този случай клиентите ще имат право само на 100% от първоначално платената тарифа, уточняват оттам.

Пътниците, които са направили своите резервации чрез туристически агенции, включително онлайн туристически агенции, трябва да се свържат с компанията, от която са закупили билетите си.