Утвърдиха новите членове на Съвета на директорите на „Топлофикация – София”
Утвърдиха новите членове на Съвета на директорите на „Топлофикация – София” / netinfo

Общото събрание на акционерите на "Топлофикация - София"АД утвърди за нови членове на Съвета на директорите на дружеството предложените от Столичния общински съвет Лилия Маутнер - началник отдел в Столична община и Петър Милевски, които влизат на мястото на подалите оставка Георги Ненков и Борис Тодоров. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

На мястото на Добринка Михайлова - представител на Министерството на финансите в Съвета на директорите на "Топлофикация - София"АД е избрана Дилянка Железарова - директор на Дирекция "Одит на средствата от ЕС" в Министерството на финансите.

На мястото на Валентин Иванов - заместник-министър на икономиката и енергетиката и представител на МИЕ в Съвета на директорите на дружеството е избрана Любка Георгиева - държавен експерт в Министерството на икономиката и енергетиката.

Новият състав на Съвета на директорите на "Топлофикация - София"АД е: Лилия Маутнер - председател на Съвета на директорите, Любка Георгиева - зам.-председател на Съвета на директорите и членове Наско Михов - изпълнителен директор на "Топлофикация - София"АД, Дилянка Железарова и Петър Милевски.

"Топлофикация - София"АД е акционерно дружество, регистрирано по Търговския закон, като собствеността е разделена между Столична община -58 на сто и Министерство на икономиката и енергетиката - 42 на сто.