Слави Бинев: Нека отнемат имотите на Бориславова, Цветанов и Медарова
Слави Бинев: Нека отнемат имотите на Бориславова, Цветанов и Медарова / снимка: DarikNews.bg, Благоевград
Слави Бинев: Нека отнемат имотите на Бориславова, Цветанов и Медарова
53355
Слави Бинев: Нека отнемат имотите на Бориславова, Цветанов и Медарова
  • Слави Бинев: Нека отнемат имотите на Бориславова, Цветанов и Медарова

Димитър Лалев, бивш служител в Областната полицейска дирекция и настоящ предприемач в енергийния сектор, е утвърден за общински координатор на "Гражданско обединение за реална демокрация" в Благоевград.

Лалев бе представен в областния център от съучредителите на ГОРД - едродепутатът Слави Бинев и архонт Иван Кочев - Чомбе, който е ръководител на национално ниво и отговаря за структурите в Югозападна България.

Лидер на ГОРД в Сандански е Валентин Митов.

В Петрич архонтите Бинев и Кочев още не са утвърдили координатор, но се обсъждат кандидатурите на четирима потенциални водачи, двама от тях са местни лекар и юрист, разкри пред Дарик Иван Кочев.

На 14 май ще бъде избран общински лидер и в Гоце Делчев.

Всички ръководни кадри и сподвижници в ГОРД са млади и необременени с участие във властта през последните 23 години. Те са хора, които може да бъдат убити, но няма да бъдат победени, категоричен е Слави Бинев. Той коментира в Благоевград проблемите в българската съдебна система със съидейниците си адвокат Пеньо Грозев, проф. Валери Стефанов, Румен Рачев и юриста Александър Минев.

"Сегашното управление за три години ни върна към тоталитаризма с най-сигурното оръжие - страхът. Съдебната система не е отговорна за некачествените ни закони, какъвто е внесеният за гласуване в Народното събрание Закон за отнемане на имущество, придобито по престъпен начин. Ако той бъде приет, нека управляващите да докажат, че той не е за политически репресии, нека да съберат най-напред имотите на Цветелина Бориславова, на председателя на Българската федерация по ски Цеко Минев, на вицепремиера Цветан Цветанов и на председателя на ЦИК Красимира Медарова", подкани Слави Бинев.

"Скоро ще пратя отворено писмо за бизнес гения на Цветелина Бориславова, за имотите на Медарова и нейният съпруг, чиято фирма печели множество обществени поръчки в областта на информационните технологии и взима лъвския пай от електронното управление на страната", каза евродепутатът Слави Бинев.

"На тези медии, които не публикуват или разгласят отвореното писмо на ГОРД, поради зависимост от властта, ще поискам отнемане на лицензионните права", заяви архонт Бинев.

Други новини от Благоевград