Росен Петров: „Чисти ръце не е мантра, а е закон
Росен Петров: „Чисти ръце не е мантра, а е закон / снимка: БГНЕС

Зам.-председателят на партия „България без цензура" Росен Петров каза пред БНТ, че народът иска възмездие и справедливост, и операция „Чисти ръце" не е мантра, а е закон. „Това е закон, който ще бъде предложен до 10 дни", допълни Петров.

„Горе-долу започвам да свиквам с новата си роля. Не ме дразнят журналистическите въпроси, дразни ме, че атаките към нас стигнаха до някакво ниво, което дори не заслужава да бъде коментирано. На мен ми беше омръзнало да говоря, без да мога да направя нищо, защото, за съжаление, да си водещ е това", каза още той.

На въпрос дали приема за гаф това, което се случи с имота на лидера на „България без цензура" Николай Бареков, Росен Петров беше категоричен: „Не го приемам за гаф, тъй като той се предложи сам за проверка от НАП. Там ще видите, че всичко ще бъде чисто. Искам да се изчисти България от този „боклук", който 25 години я залива. В центъра на националната сигурност трябва да е човекът, а не държавата. Който е крал ще си плаща, ще влиза по затвори, в пълно съответствие със законите на Република България", заключи зам.-председателят на партия „България без цензура" Росен Петров.