/ БГНЕС
"Христос Воскресе! Измина една във всякакъв смисъл Страстна седмица. Детската болница, за която взехме решение и отменихме впоследствие, предизвика изпращането ми на сигнал до прокуратурата и ДАНС. Сигурен съм, че те ще проверят всички факти и обстоятелства по случая. Посетихме и детската педиатрия в София, където се запознахме с неотложните нужди на болницата". Това каза на заседание в МС служебният премиер Димитър Главчев.
детска болница
"Вчера имахме и специално съвещание по случая "Лукойл". Бяхме информирани от ръководителите на НАП и Агенция "Митници", че приходите от ДДС и мита нарастват. Назначихме на Агенция "Митници" да извърши и физическа инветаризация за наличностите в "Лукойл", обясни Главчев. 

"В срок до 15 май ще бъде изплатена компесаторна помощ в подкрепа на земеделските производители от негативите, вследствие на войната между Русия и Украйна. От утре започва изплащането на сума, която е в размер на над 300 млн. лв. на над 51 000 земеделски производители в сферите на земеделиевъдството и зърнопроизводството", обяви министърът на земеделието Георги Тахов. 

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня