НДСВ: На неудачите в управлението трябва да се противопостави силна алтернатива
НДСВ: На неудачите в управлението трябва да се противопостави силна алтернатива / снимка: Sofia Photo Agency, архив, Надя Коцева
НДСВ: На неудачите в управлението трябва да се противопостави силна алтернатива
58401
НДСВ: На неудачите в управлението трябва да се противопостави силна алтернатива
  • НДСВ: На неудачите в управлението трябва да се противопостави силна алтернатива

На сегашните неудачи в управлението на България е необходимо да се противопостави силна алтернатива. Нужен е един стабилен центристки проект. В това е убеден председателят на НДСВ Христина Христова.

В Стара Загора Христова обобщи данните от Национална кампания "Детски добавки за всяко дете", която партията стартира преди десетина дни.

Около 30 000 са вече събраните подписи в страната по повод Национална кампания на НДСВ "Детски добавки за всяко дете".

От партията настояват всяко трето дете включително да получава детски добавки, без това да зависи от месечния доход на родителите.

От политическата формация са категорични, че алтернатива на сегашното управление е силна центристка коалиция и десните партии, обясни Христина Христова.

"В центристкото политическо пространство и център-дясното пространство са малки политически субекти, които трябва да се обединяват, за да може да се изчисти този ужасно помрачен имидж на България на европейската сцена. И да се помисли за една сериозна програма за излизане на българската икономика от икономическата криза. Ние продължаваме да имаме сериозна икономическа криза със загуба на 420 хиляди работни места, с 30% младежка безработица и освен това сме първи в ЕС по ръст на безработица", коментира още Христова.