МВР ще провери снимките на приятелката на арх. Игнатов, ако тя поиска
МВР ще провери снимките на приятелката на арх. Игнатов, ако тя поиска / БГНЕС, архив
До този момент нямаме искане от заинтересованата страна да извършим проверка, каза вътрешният министър Младен Маринов
"МВР ще направи проверка по случая с изтеклите снимки на приятелката на един от кандидатите за кмет на София, когато постъпи искане от нея". Това каза вътрешният министър Младен Маринов във връзка със снимките на приятелката на кандидата за кмет на София от "Демократична България" арх. Борислав Игнатов, които предизвикаха мощно възмущение. 

"До този момент нямаме искане от заинтересованата страна да извършим проверка. Ако има такова искане от конкретно лице, ще бъде извършена и тогава мога да дам отговор. Такова обвинение пряко към МВР не е отправяно от заинтересованата страна. Ако бъде отправено, ще извършим проверка и ще дадем информация", отговори Маринов на твърдението на кандидата на "Демократична България", че приятелката му е подавала жалба в полицията срещу своя бивш приятел, който използвал снимките за да я изнудва. 

Фандъкова и Борисов след гнусни снимки: Има граници, които не се прекрачват

Преди няколко дни арх. Борислав Игнатов коментира снимките и заяви, че те са направени преди повече от 10 години от човек, когото приятелката му е обичала и му се е доверила, но той ги използвал за шантаж и изнудване.