Суперзвездата на бойните спортове Конър Макгрегър пристигна в България тази вечер.

Легендарният ирландец ще бъде една от атракциите на MAX FIGHT 56 в столичната "Арена София', като ще награди големия победител в мача за световната титла на UBO между Йосиф Панов-Пепелянката и Санди Масуд от Франция. "Здравей, София. Много съм щастлив да бъда тук. Идвам да науча всичко за града и за България - питайте ме какво знам, когато си тръгна", каза Конър Макгрегър пред репортерите след кацането си на летище София.

Макгрегър дари 1 млн. евро за предпазно медицинско оборудване

"Знам кой е Кубрат Пулев, но аз съм ММА боец”, добави легендарният ирландец.

Той разкри и че ще се завърне в октагона на UFC в началото на следващата година и не изключи вариант да се бие за титла в нова категория.
 

"Толкова много съм постигнал в кариерата си, така че защо не? Защо не още един пояс? Нещата се развиват добре, отново съм в антидопинговата програма и съм готов да се бия скоро. Със сигурност ще атакувам титлата", каза още Макгрегър..

"Вълнувам се, че ще гледам ММА битките на MAX FIGHT. Знам, че София има богата история в бойните спортове и бойните изкуства. Те домакинстваха на аматьорски шампионат по ММА и мои сънародници се състезаваха тук. Вълнувам се много, че съм тук", сподели ирландецът.
 
БГНЕС