/ БГНЕС
ММА звездата Конър Макгрегър похарчи 1 млн. евро за предпазно оборудване за медицинския персонал в болниците, лекуващ пациенти с коронавирус в Република Ирландия.

Макгрегър изпрати съобщение на финансови министър на страната Паскал Донахоу и разкри съдържанието в Туитър. Донахоу писал на ММА боеца и поискал от него да уведоми свотеи 7.9 млн. последователи в Туитър да практикуват социално дистанциране.

Кубрат Пулев: Спорт ще има най-рано след 2 години (ВИДЕО)

“Днес ще подкрепя с 1 млн. евро предпазно медицинско оборудване всички борещи се с вируса болници в региона на Лайнстър. Нашият най-засегнат район до момента. Болниците “Сейнт Джейм’с, Мейтър, Талат, Бумонт, Винсънт’с. Къде бихме били без тези смели мъже и жени, не знам. Дано Бог ги благослови и пази!”, написа той в Туитър.

Макгрегър призова ирландското правителство да вземе допълнителни мерки в борбата с вируса и да приложи по-строги такива по границите.

“Мисля, че се движим в правилната посока, просто не сме изминали целия път. Призовавам за “Всичко или нищо” като подход. Стъпка по стъпка ще ни коства животите. Това, което се случва тук в Република Ирландия и по света, ме натъжава. Моля се за всички. Благодаря на министъра за неговото съобщение, Бог да благослови нашата страна и света”, завърши той.
 
БГНЕС