Наградите на MTV отдавна не са това, което бяха преди години, но все още създават новини. Мадона откри церемонията и шокира с външния си вид, Джъстин Бийбър и Лил Нас Екс спечелиха водещите отличия, Би Ти Ес са група на годината, а една спортна звезда нападна гаджето на една от най-красивите жени в света, пише каналът "Stars News" във vbox7.

Конър Макгрегър се изяви за пореден път, но този път се спречка с Machine Gun Kelly, гаджето на Меган Фокс.

В нета се завъртяха десетки снимки и видеа, на които се вижда, че двамата са влезли в остър спор, който е преминал в почти физическа саморазправа.

"Макгрегър хвърли питието си по Machine Gun Kelly. Скараха се и след като се успокоиха, Конър отново реши да напада музиканта", пише Page Six. Неназовани източници на TMZ твърдят, че Kelly отказал снимка на ирландския боец. Източниците казват, че Макгрегър се е спънал, разлял е част от питието си, а останала част е хвърлил по музиканта.
 

Друг очевидец частично потвърждава историята, но допълва, че Макгрегър се опитал да се доближи до Machine Gun Kelly, който чакал на опашка да позира на червения килим, когато охраната на музиканта спряла MMA боеца и го избутала. Макгрегър продължил да се бута напред, когато Kelly "изръмжал нещо", гледайки ирландеца.

Твърди се, че Макгрегър е паднал назад и е изпуснал бастуна си, с който върви заради счупване на крака по време на професионална среща. Боецът продължил да пие питието си, крещейки "този скапан пънкар ме удари".
 
Пред медиите музикантът отказа коментар, докато ирландецът заяви, че се бие само с истински мъже. "Определено не се бия с малки бели рапърчета. Дори не го познавам този човек, нищо не знам за него, освен че е с Меган Фокс".