Аз казах, че ще приема това, което ми бъде наложено като наказание и мисля, че това е достойното, което трябва да направи всеки един от двамата участници. В крайна сметка бяха нарушени правилата на залата, в крайна сметка се изложихме пред децата и им дадохме един много грозен пример. Това каза пред репортери в парламента Искрен Митев от „Продължаваме промяната”, след като получи наказание порицание заради вчерашното му спречкване с Костадин Костадинова от „Възраждане”, предаде БГНЕС.

Митев информира, че няма да обжалва наложеното наказание. „Чух, че г-н Костадинов щял да обжалва, което въобще не ме изненадва. Те вече показаха, че си мислят, че са безнаказани като си вдигаха картите пред полицията съвсем скоро. Така че мисля, че всичко е в рамките на нормално”, каза Митев пред репортери.

В сряда размяна на реплики между Искрен Митев от "Продължаваме промяната" и Костадин Костадинов от "Възраждане" доведе до напрежение в пленарната зала по време на дебатите по промените в Закона за досиетата пред очите на децата, които бяха гости в парламента. В пленарната залата се стигна до спречкване между двамата и членове на парламентарните им групи. Намесата на квестори предотврати по-сериозни сблъсъци.
 
 
БГНЕС