/ пресцентър, ДПС
Ръководството на Движението за права и свободи благодари на международните си партньори за подкрепата за ДПС и оценката за ролята на Движението за права и свободи в политическия процес в България, съобщиха от пресцентъра

"Движението за права и свободи повече от 20 години неотклонно следва пътя на Евроатлантическите и Европейски ценности. За нас върховенството на закона, правата и свободите на европейските граждани, защитата на идентичността и заедността винаги са били в основата на политиката", съобщиха от Движението.

Партньори на ДПС от цял свят изразяват подкрепа към Ахмед Доган

От ДПС също така отбелязват, че проявява "нетърпимост към опитите общата кауза и ценностите на общността да бъдат принасяни в жертва на лични интереси".

"Движението за права и свободи е единно и се гордее с приноса на почетния председател д-р Ахмед Доган за развитието на етническия модел на заедността в България и подкрепя както почетния председател д-р Доган, така и председателите на ДПС г-н Делян Пеевски и г-н Джевдет Чакъров в техните усилия да развият ДПС като втора политическа сила и първа либерална такава в България", гласи още позицията на партията.

По-рано стана ясно, че либерални лидери от целия свят са заявили подкрепа за почетния председател Ахмед Доган.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня