/ БГНЕС
Първата съпруга на Милен Цветков наруши мълчанието в мъката и с трогателно послание в социалната мрежа си взе сбогом с журналиста, който беше баща на тяхната обща дъщеря Калина.

Дана Начева благодари на всички, които са помогнали най-близките му да успеят да си вземат сбогом с трагично загиналия журналист, блъснат и убит, докато чакаше с колата си на червен светофар в столицата.

"Присъствието на гняв е разбираемо в момент на внезапна и съкрушителна скръб, но по-важни са любовта, добрината и състраданието, което неговите деца усещат в сърцата си от всички в този момент. Тази любов е истинската същност на българите. И неговите деца я усещат! Те бяха заедно в минутите, в които можеха да се сбогуват с него, заобиколени от техните най-близки. Бих искала дълбоко да благодаря на всички, които направиха тези моменти възможни", написа в профила си Дана, която живее заедно с дъщеря си в чужбина. двете успяха да се приберат за погребението на журналиста и да не чакат две седмици карантина със съдействието на Националния оперативен щаб и българското правителство.

"Призоваваме всички да изпращат добра енергия и помисли към Милен, за да помогнат в пътя на душата му. Сбогом, с тъга, много обич и преклонение пред светлата ти памет. Мир на душата ти", пише още Дана Начева.