FINEXPO акцентира върху кредитите за малки и средни предприятия
FINEXPO акцентира върху кредитите за малки и средни предприятия / netinfo

Финансовите услуги за малкия и средния бизнес са във фокуса на деловата програма на започващото днес трето поредно изложение FINEXPO. Форумът се открива в НДК и ще продължи до 1 декември. През трите дни на изложението крайните потребители на финансови услуги ще имат възможност да се запознаят с различните промоционални условия за кредити, спестявания, инвестиции и застраховки, предлагани на българския пазар. Още за продуктите на изложението, разказа изпълнителният директор на Българския икономически форум Христослав Бачуров.

Философията на това изложение е да се изгради една традиция за среща на различни банки, финансови институции и инвестиционни посредници, застрахователни компании на едно място в достъпно за всички граждани и предприемачи място, за да могат, така да се каже, с едно обхождане да сравнят условията, които предоставят за финансиране различните финансови институции, каза Бачуров. Ето какво още каза той:

Има ли голям интерес от страна на посетителите, от кои услуги те основно се интересуват?

Финансовият пазар е динамичен – една година хит са кредитите, друга година хит са инвестициите във фондове, трета година – застраховки, така че това е един добър микс от различните финансови продукти, а що се отнася до посещението – изложението е атрактивно за обикновения посетител за това че сме се постарали да има разнообразие в края на всеки ден се теглят томболи с различни програми, деловата програма е традиция също. Тази година определено акцентът е върху кредити за малки и средни предприятия и възможностите за финансиране на малкия бизнес, тъй като очевидно това е тема, която вълнува българските предприемачи.