Актавис с най-много награди от Българския форум на бизнес лидерите
Актавис с най-много награди от Българския форум на бизнес лидерите / netinfo

„Актавис” ЕАД – част от международната генерична фармацевтична компания „Актавис”, получи две награди за отговорен бизнес от Българския форум на бизнес лидерите на специална церемония във Военния клуб в София.

Специалната награда „ENGAGE” за ангажираност на служители в проект, бе присъдена на „Актавис” за инициативата „Зелена и светла София”, в която служителите на компанията положиха персонални грижи за почистването и поддръжката на „Градината на здравето”.

Наградата бе връчена на управляващия директор на „Актавис” Николай Хаджидончев от специалния гост на събитието лорд Уотсън ъф Ричмънд, член на Международния форум на бизнес лидерите на Принца на Уелс.

„Актавис” спечели и второ място в категорията „Инвеститор в околната среда” отново за проекта „Зелена и светла София”. Проектът включваше обновяване на осветлението на градината на двореца и пълно обновяване и поддръжка на пейките, кошчетата, осветлението и зелените площи на „Градината на здравето”.

16 компании получиха тазгодишните награди за отговорен бизнес на Българския форум на бизнес лидерите вчера вечерта на специална церемония в София. Специален гост на събитието беше министърът на външните работи на България Ивайло Калфин.