Врачански лекоатлети  на състезание в зала Фестивална
Врачански лекоатлети на състезание в зала Фестивална / netinfo

Лекоатлетите от клуб Враца ще участват в почивните дни на първото си състезание за тази година. То ще се проведе в  зала Фестивална София. Врачанският клуб ще участва с 6-ма лекоатлети. Михаил  Велков ще участва на скок дължина и височина и в спринта на 60 метра при юношите. Марта Йорданова и Владимир Стаменов  ще се състезават и  на скок на дължина. Калоян Асенов и Боян Костов ще участват в дисциплината тласкане на гюле, а  Дианка Давидова  на 1300 и 3000 метра. Извън класирането ще участва и Гита Додова в дисциплините троен и дълъг скок.

 

 

Община Криводол и местният  клуб по автомобилизъм СТАРТ –Н  представиха днес  амбициозна програма за развитието на автомобилния спорт в региона.  Организаторите предвиждат доизграждане на съществуващата  писта за рали-крос   и  провеждане  на зимно международно автомобилно състезание.

 

Държавно първенство по джудо за мъже и жени ще се проведе в София през почивните дни. За участие в зала “Универсиада” заминават 5 врачански състезатели от клуб ИПОН . Това е първото състезание по джудо за 2007 г.  и медалистите от него  ще имат право на участие в Международния турнир “Освобождение”. Той ще се проведе  през март в столицата. Треньорката Таня Василева разчита на представянето на  Нели Владимирова и  Иван Йолов.