Ботев ще залага на работата в детскоюношеската школа
Ботев ще залага на работата в детскоюношеската школа / netinfo

Редовно общо събрание на Сдружение с нестопанска цел ПОФК „Ботев”-Враца се проведе днес. По време на заседанието бе представен доклад за дейността на клуба, както и финансов отчет на Сдружението през 2012 година. Членовете на Общото събрание и на Управителния съвет дадоха незадоволителна оценка за работата в Детско-юношеската школа на „Ботев“ и бе взето решение да се изготви програма с необходимите промени за развитието й.

Направено бе предложение да се сформират комисии по: ДЮШ, финансова и контрол на дейността на футболния клуб, които ще помогнат за по-добрата организация и структурирането на „Ботев“. Бяха обсъдени и нови възможности за финансиране на клуба. На 13 септември 2013 г. от 10.00 часа ще се проведе извънредно събрание на Сдружението. Тогава ще бъде обсъден бюджетът на клуба за сезон 2013 – 2014 година. На днешната среща не бяха освободени членове на Сдружението и на Управителния съвет.

Единствената промяна е приемането на Павлин Миланов за нов член на Общото събрание. Всички присъстващи на заседанието изказаха своето възмущение от поведението и финансовите претенции на Пламен Николов, които с всеки изминал ден все по-големи. До момента средствата, които иска бившият изпълнителен директор на „Ботев“-Враца са малко над 10 хил. лева.