/ Община Видин
Деца от всички видински училища от първи до осми клас се включиха в състезанието, което се състоя на закритата лекоатлетическа писта в град Видин. То се провежда за трета поредна година и се организира от Спортен клуб „Радуканови”, Регионалното управление образованието и със съдействието на Община Видин.
 
Община Видин


Момчетата и момичетата се състезаваха в няколко дисциплини - 60 метра бягане, в което участваха ученици от всички възрастови групи, скок от място за най-малките - от първи до четвърти клас, скок дължина и висок скок за по-големите състезатели.
 
Традиционен коледен турнир по волейбол за момичета във Видин (СНИМКИ)

Заместник-кметът Борислава Борисова връчи медалите на състезателите от първи до четвърти клас, спечелили призовите места, осигурени от Общината. Тя благодари на организаторите за хубавата инициатива и за създадената отлична организация.

Община Видин

„Радвам се, че ученици от всички видински училища тази година взеха масово участие в спортното събитие“, каза Борисова и поздрави всички с настъпващите Коледни и Новогодишни празници, като пожела здраве, благоденствие и много успехи.