В Етър-24 вече ще говорят само с разрешение на шефовете
В Етър-24 вече ще говорят само с разрешение на шефовете / Дарик нюз

Футболистите на "Етър-24" вече ще имат право да говорят с медиите само с изричното разрешение на прокуристът на клуба Стефан Атанасов или на старши треньора Николай Арнаудов. Към великотърновския клуб вече се изгражда пресслужба, чиито представител ще присъства на разговорите с играчите. Според Стефан Атанасов такава е практиката в големите клубове. До края на месеца "виолетовите" ще имат и собствен официален сайт, на който ще бъде помествана актуална информация преди и след мачовете, както и интервюта с треньори и състезатели.

В събота великотърновци ще приемат "Ботев" (Криводол) от 18.30 ч., а не от 18.00 ч., както бе оповестено предварително. Промяната е по решение на Спортно- техническата комисия на БФС, заради очаквани високи температури на 14 август. Главен съдия е Драгомир Драганов от Варна с помощници Диян Вълков и Пламен Хаджийски, който навремето бе футболист на "Етър" в "А" група. Четвърти рефер е Ивайло Лазаров от Плевен.

В отбора няма кадрови проблеми.Старши треньорът Николай Арнаудов, заяви че футболистите са длъжни да направят силен мач и да спечелят убедително, като извинение към великотърновци за загубата в Гоце Делчев и поднесеното разочаровани