Над 200 000 лева са събрани за лечението на Мануела
Над 200 000 лева са събрани за лечението на Мануела / netinfo

Около 170000 лева са събрани в кампанията на Дарик радио, Нова телевизия и вестник „Стандарт” за набиране на средства за Мануела Горсова, която е в кома след предизвиканата от Максим Стависки катастрофа миналата година, съобщи баща и Красимир Горсов.

Над 70 хиляди лева и близо 6 хиляди евро са постъпили по дарителските сметките, разкрити за лечението. Чрез SMS-и на номер 1572 вече са събрани 67 хиляди лева от М-Тел и над 6 хил. лева от Вивател. Днес ще стане ясна и сумата, събрана от Глобул, информира още Красимир Горсов.

Други 37029 лева са постъпленията в кампанията на община В. Търново „Да си върнем Мануела”, която започна преди две седмици. Парите са от

покани за благотворителния концерт заМануела, който се проведе снощи в Музикално- драматичния театър „Константин Кисимов” във В. Търново, от Общинския съвет и дарители. Кампанията в Старата столица продължава с продажба на 5000 картички със снимка наМануела. Главния секретар на общината Мина Илиева призова гражданитеда изпратят на първи март по един SMS на номер 1572, който да бъде тяхната мартеничка за Мануела. Момичето ще бъде транспортирано за лечение в Израел до 15 март.