Локо /Г. Оряховица/ се извини на феновете, поиска подкрепа
Локо /Г. Оряховица/ се извини на феновете, поиска подкрепа / Дарик нюз

Ръководството на „Локомотив“ /Г. Оряховица/ разпространи нарочно писмо чрез медиите, с което се извини на феновете за това, че по време на срещата с ФК „Созопол“ премести седящите на източните трибуни зрители.

„Уважаеми приятели и привърженици на ОФК „Локомотив“ Г.Оряховица. Приемете нашите най-искрени извинения за причиненото неудобство по време на футболната среща от 3 кръг за първенство на “Б” група срещу ФК „Созопол“, играна в събота на градския стадион от 18.00ч. Най-вече това се отнася за тези от вас, които бяха принудени да напуснат местата си в източната трибуна и да заемат такива в западната. Причината за това е една: липсата на ограда с необходимата височина, която да разделя трибуни и футболен терен по цялата източна част на стадиона, което е в противовес на наредбите за провеждане на публични прояви и спортни състезания. Входа към тази част от футболното съоръжение ще бъде затворен и ще може да се използва след планирания ремонт от Министерството на физическата култура и спорта, който очакваме да се случи през 2015г.“, се казва в позицията.

Втората част от писмото е апел към феновете да подкрепят тима в събота

от 18.00ч. в двубоя срещу ОФК „Пирин“  /Благоевград/. Достъпът до стадиона ще се осъществява от три входа: северен от към старите съблекални, западен от към Спортна зала „Никола Петров“ и южен от към Детски кът, който ще бъде отворен след ремонт за привърженици за пръв път от деветнадесет години.

„Вярваме, че както и досега, публиката на „Локомотив“ /Г.Оряховица/ ще бъде дванадесетия играч на отбора и с ваша подкрепа ще продължим доброто си представяне в първенствата и турнирите на БФС“, завършва писмото.