Горнооряховското Локо би в Кубрат, Кънев и Любо Генчев вкараха
Горнооряховското Локо би в Кубрат, Кънев и Любо Генчев вкараха / Дарик нюз, архив

Победа с 1:2 при гостуването на ФК “Кубрат” записа днес отборът на “Локомотив”. Мачът с втория в Североизтичната “В” група се игра на добър терен и стадион в Кубрат.

“Показахме две лица. През първото полувреме играхме хубав футбол, отбелязахме два гола, пропуснахме още три- четири, но през второто, въпреки че държахме инициативата, не бяхме на желаното ниво. Мартин Иванов бе изведен с дълъг пас по фланга, проби и подаде към Любо Генчев и Тишо Кънев, които направиха двойно, елиминирайки отбраната на съперника. След това Любо Генчев стреля точно и откри резултата в наша полза. Вторият гол отбеляза Тишо Кънев, след центриране на Стефанов от фланга. Хубав изстрел от въздуха на Любо Генчев по диагонала срещна гредата, топката се върна в полето и бе избита от защитник. След пряк свободен удар, изпълнен от Явор Генчев, вратарят на домакините отби в пеналта, Любо Генчев засече топката на шпагат, но в аут. После пък Тодор Стоев с глава от линията на вратарското поле не успя да отбележи трети гол за нас. Пропуск на празна врата в началото на второто полувреме направи Виталий Савченко, след което играчите ни намалиха темпото и това позволи на съперника да се съвземе и да върне едно попадение. Така вместо да спечелим с разлика го направихме само с един гол. Това също си има добрата страна, защото състезателите ни трябва да са наясно, че всяко отпускане ще ни създава проблеми”, коментира президентът на горнооряховския клуб Бончо Генчев. Заради травми в срещата не са участвали Пенев, Фиданин и Красен Трифонов.

“Локомотив”: Христов, Стефанов, Славчев, Стоев, Панайотов /46 Велчев, 75 Ив. Петров/, Иванов /55 В. Трифонов/, Я. Генчев, Й. Петров /55 Н. Петров/, Л. Генчев, Балъков, Кънев /46 Савченко/.