Етърци могат да атакуват А група, смята Николай Арнаудов
Етърци могат да атакуват А група, смята Николай Арнаудов / Дарик нюз
Етърци могат да атакуват "А" група, смята Николай Арнаудов
31067
Етърци могат да атакуват "А" група, смята Николай Арнаудов
  • Етърци могат да атакуват "А" група, смята Николай Арнаудов

 

Старши треньорът на "Етър- 24" Николай Арнаудов призна, че при възможност отборът ще атакува "А" група. До момента подобна цел не е обявявана пред "виолетовите".

"Това че привличаме добри футболисти не означава автоматично цел "А" група, но при възможност няма да се откажем. Трябва да изградим отбор, който ако Дай Боже влезе в елита няма да е за един сезон. Хубаво е да има големи имена в отбора, защото хората по- трибуните искат да виждат доказани футболисти и добри резултати", коментира Николай Арнаудов. Според неко нигериецът Екундайо Джайеоба е с доказани качества и той като треньор има желание да го остави в състава, но всичко зависи от преговорите с ръководството. Дошлият от ЦСКА Джихат Кямил ще получи предложение за договор, като не е изключено в близките дни на "Ивайло" да се появи още един опитен футболист.

Арнаудов е доволен от досегашното представянето на отбора в контролите, но има още изисквания.

 "Искам да задържаме повече топката и да я губим колкото се може по- рядко, за да не създаваме възможности на съперника за контраатаки. Не бива да допускаме разкъсване между отделните линии. По време на мачовете за първенството е нормално да има притеснение, което води до  спад. За това трябва да сме максимално готови", коментира още Николай Арнаудов.

Чуйте повече от него в звуковия файл.