Царевград Търнов участва в изложение за СПА туризъм
Царевград Търнов участва в изложение за СПА туризъм / netinfo

Общинската агенция по туризъм „Царевград Търнов” участва в Международната туристическа борса „Ваканция и Спа Експо”, която се открива днес в София. Организатор на 26-то издание на престижния форум е ПРИМ ЕКСПО под патронажа на Държавната агенция по туризъм с подкрепата на различни браншови организации.

 

Туристическото изложение ще продължи до 28 февруари в Националния дворец на културата. Участие ще вземат 356 фирми на площ от 2700 кв. м. Признание за авторитета на изложението е участието за пореден път на националните туристически организации и бордове на Австрия, Гърция, Испания, Кипър, Турция, Русия. За пръв път тази година се включва и Тунис.

 

На тазгодишната борса се увеличава броят на изложителите, като се разнообразява профилът на участниците. Засилен е интересът от страна на гръцки, турски и италиански фирми. За първи път на тазгодишното изложение Държавната агенция по туризъм организира участието си на принципа на новото туристическо райониране на страната в осем туристически района: Дунавски, Софийски, Рило-Пирински, Родопски, Тракийски, Черноморски и старите български столици, сред които Велико Търново.

 

По време на борсата ще бъдат връчени награди за най-атрактивно представяне на туристически продукт, най-оригинален дизайн на щанд, както и най-интересно изпълнение от културно-развлекателната програма. Специална томбола с награди ще бъде подготвена и за посетителите на изложението.