Стартира „Седмица на нетолерантност към хомосексуализма”
Стартира „Седмица на нетолерантност към хомосексуализма” / netinfo
От днес в редица български градове, сред които и Варна, стартира разяснителна кампания за опасностите и вредите на педофилията и хомосексуализма върху Българското общество. Инциативата е на Български национален съюз и ще премине под мотото „Седмица на нетолерантност към хомосексуализма и педофилията в Българското общество”.

Повод за кампанията на БНС срещу хомосексуалистите стана предстоящият на 28 юни в София гей-парад, както и “други рецидиви на анти-културно и анти-естествено поведение, превърнали се в постоянна практика/ежедневие у нас в последните години”, съобщиха организаторите.

Освен във Варна, акцията ще се проведе в София, Пазарджик, Пловдив, Стара Загора, Сливен, Бургас, Благоевград, Шумен, Русе, Велико Търново и Плевен, и ще приключи в петък.

В рамките на Седмицата ще бъде организирана кръгла маса на тема „Как да ограничим и преборим вредите от хомосексуализма и педофилията в България?”. В посочените градове ще бъдат разкрити информационни щандове, подкрепено с разлепване на плакати и раздаване на листовки, запознаващи с опастностите и вредите, до които водят хомосексуалните прояви и индивиди в нашето общество.

“Противно на нашите очаквания, годините на т. нар. преход не ни донесоха очакваното благоденствие, сигурност и просперитет, а точно обратното – бедност, мизерия, несигурност и морална разруха. Едно от най-отвратителните проявления на този упадък е епидемиологично развихрилите се хомосексуализъм и педофилия”, се посочва в петиция на БНС.

“Това всъщност не бива да ни учудва, защото тези извратени сексуални практики се толерират на най-високо ниво. Доказателство за това са многобройните хомосексуалисти и педофили, пуснали пипалата си в партиите, парламента и изпълнителната власт.

Ние като националисти, които винаги сме били първият ешелон в борбата срещу анти-Българските сили и техните мръсни планове, се чувстваме призвани и днес да се противопоставим на моралния упадък, който застрашава обществото ни. Борбата, която водим не е за нас, а е в името на нашите деца и бъдещето на идните поколения”, пише още в петицията на националистическата организация.