Треньорският щаб на Верея доволен от контролата с ЦСКА
Треньорският щаб на Верея доволен от контролата с ЦСКА / fcvereya.bg

Треньорският щаб на старозагорския Верея остана доволен от показаното от тима в проверката с ЦСКА. Контролата се игра вчера на стадион "Трейс Арена", а домакините отстъпиха с 0:1.

"Загубихме логично, макар че имаше леко подценяване от ЦСКА. Аз гледам моя отбор. Доволен съм от показаното, в Б група няма да имаме мачове срещу такива съперници.

"Двубоят можеше да завърши спокойно 1:1. Но съм доволен от първото полувреме, както и от второто и мисля че доста добре се защитавахме и вратарят беше на висота", заяви треньорът на Верея Радостин Кишишев.

"Доста изоставаме от първите три отбора, обиграваме отбор и създаваме стил. Търсим футболисти, които да привлечем и евентуално догодина да атакуваме нещо повече от това да се защитаваме да не изпаднем", добави Радостин Кишишев.

"В Англия класирането никога не лъже, така че си има причина отборът да е там и ние трябва да се борим да се изкачим по нагоре и това което показваме мисля че заслужаваме да сме в Б група, но ни предстоят тежки мачове през пролетния полусезон" , завърши наставникът.