/ ThinkStock/Getty Images
За опасно поведение на деца в района на Национална агенция по приходите в Стара Загора, е сигнализирано на горещия телефон на общината. По склона на ул. „Кенали“, гражданин информирал, че в неделния следобед, малчугани се спускат с тротинетки и излизат внезапно на пътното платно на ул. „Августа Траяна“.
 
През изминалите почивни дни, десетки са сигналите за силна музика от заведения и шумни компании на открито. Най-много са оплакванията от изнесени музикални уредби по улици в кв. „Лозенец“.
 
Старозагорци се жалват от шофьори на градския транспорт

Граждани са сигнализирали  за бездомни кучета в района на Драматичния театър, в кв. „АПК“, около ъгъла на ул. „Августа Траяна“ и „Братя Митови“, както и около блок №3 на ул. „Чавдар Войвода“. Сигналите са насочени към Общинския приют за безстопанствени животни.
 
Пиян младеж буйствал в района на детска градина

Екип на звено „Контрол, екология и чистота“ е съставил докладна записка след сигнал за кастрене на черници пред входа на блок №56 в кв. „Три чучура – юг“.
 
След получена информация на безплатния Горещ телефон са отремонтирани неработещи улични лампи. Предстои цялостна рехабилитация на осветлението по бул. „Майор Тодор Кавалджиев“, в отсечката между бул. „Генерал Столетов“ и „Цар Симеон Велики“. Ремонт е извършен и на паркомати, обезопасени са шахти. Премахнат е клон на дърво, създаващ предпоставки за пътен инцидент.
 
На горещия телефон:Фалшив сигнал за пожар, дрифт край новия прак

На безплатния Горещ телефон на Община Стара Загора - 0800 157 37, от 18 до 20 май, са отчетени над 100 сигнала. Граждани са информирали за над 30 неправилно паркирани автомобили. Гражданин е сигнализирал за обърнат умишлено в грешна посока пътен знак, указващ забрана за паркиране в района на ул. „Младост“ в кв. „Железник“.