/ Община Казанлък
С официално откриване на нов пенсионерски клуб в Града на розите започна работната седмица в Казанлък. На ул.“Феликс Каниц“№1 в понеделник вечер 60 възрастни мъже и жени  дадоха начало на своя нов, съвместен живот в западната част на града като членове на новия пенсионерски клуб „Тракийка“ .

пенсионерски клуб
Община Казанлък

С Решение № 877 на Общински съвет-Казанлък от 25 октомври 2018 г. общинският обект е предоставен за временно и възмездно ползване, срещу месечна наемна цена като част от имот публична общинска собственост на Сдружение с нестопанска цел в обществена полза "Пенсионерски клуб Тракийка", чиито председател е Бончо Сарафов, градоначалник на Казанлък в периода 1995-1999г.

„Формулата на Тео“ - премиера в Казанлък

Той благодари за помощта на Общината помещението да бъде ремонтирано и обновено, а на своите приятели в новия клуб – за усилията да го направят по-хубаво и удобно за срещи.

пенсионерски клуб
Община Казанлък

Сдружението "Пенсионерски клуб Тракийка" е учредено с цел да подпомага и съдейства за поддържане на социалните контакти, социалната интеграция и жизнен стандарт на пенсионерите в Казанлък като провежда дейности и мероприятия от социален, здравен, културен и друг характер за дамите и господата от третата възраст в Казанлък.

Те получиха сърдечни поздравления за дълголетие и красиви забавления и много полезни подаръци за следващите си срещи.

пенсионерски клуб
Община Казанлък

Откриването на втория казанлъшки клуб за пенсионери бе благословено с празничен водосвет, а „новодомците“ приветства Кметът Галина Стоянова: „Искам от вас да сте задружни и да изкарвате приятно времето си тук!“, пожела тя.

пенсионерски клуб
Община Казанлък

Официалното събитие уважиха заместник-председателят на 44-то Народно събрание Емил Христов, народният представител от Старозагорски избирателен район Борис Кърчев, председателят на Общински съвет-Казанлък Николай Златанов, казанлъшкият депутат от 43-ия Парламент Нено Влайков, общински съветници, много приятели от съседни пенсионерски клубове в общината.