Иво Иванов - футболист на феновете
Иво Иванов - футболист на феновете / netinfo

Иво Иванов е "Футболист на феновете" за есенния полусезон 2009/10. Той успя да извоюва първото място в анкетата след като в нея гласуваха 550 привърженика на Берое в сайта Beroe Online. 487 от вотовете бяха валидни, след като бяха потвърдени чрез уникален код получен по електронна поща. Общите точки на Иванов са 2609, само 80-ина повече от тези на втория в класацията - Георги Андонов. Челната тройка се допълва от капитана на отбора Слави Жеков.

Анкетата се организира за 6-а поредна година от Beroe Online с медийната подкрепа на радио Стара Загора, телевизия Стара Загора и вестник "Новината". Иво Иванов ще
получи статуетка за първото си място, както и беройска халба за бира осигурена от сайта на първата тренировка на отбора след паузата. На нея с плакет и халба ще бъде награден и Дончо Атанасов, който спечели приза за декември.

Класацията "Футболист на феновете" е с шестгодишна история. Досега призовете за футболист на есенния полусезон са грабвали Слави Жеков, Виктор Шпишич , Ваня Дзаферович и Даниел Беконо Н'дене.