Янко Янков
Янко Янков / istinatazasz
Общинският съветник Янко Янков влиза в кметската надпревара за Стара Загора като независим кандидат.
 
„Хората, които не харесват това управление и този екип на кмета, трябва да имат алтернатива. Същото важи и за тези, на които не им харесват как се правят ремонтите в града и тяхното качество. Също за тези, които не са тук за малко и след мандата ще напуснат града, а искат да живея тук и тук да израснат децата ни. Аз отказвам да стоя и да мълча докато съсипват града ни пред очите ни. Затова казвам стига и всеки, който е съгласен с мен нека да ме подкрепи. Заедно можем да направим градът ни по-добър”, заяви Янков по време на отчета за дейността си в местния парламент през изминалия мандат.
 
Янков дава заявка в следващия Общински съвет да влязат поне петима непартийни специалисти от различни сфери на обществения живот, които по думите му „ще работят само в интерес на града и хората в него”.  На изборите на 27 октомври той ще се яви с пълна листа от 51 кандидати за Общински съвет.
 
Преди 4 години групата „Истината за Стара Загора” участва на местните избори с гражданска листа, а старозагорци тогава гласуваха доверие на двама от кандидатите-Янко Янков и Ивета Лазарова.