Аплодисменти за театър Любомир Кабакчиев и в Тирана
Аплодисменти за театър Любомир Кабакчиев и в Тирана / община Казанкък

„Всичко на масата" по Чарлз Буковски на казанлъшкия театър бе единственият спектакъл от България, представен на „Балкански Театрален Фестивал" в албанската столица и спечели овациите на публиката. Впечатляващата игра на младия актьор Васил Дуев в моноспектакъла плени зрителите. Сред тях бяха извънредният и пълномощен посланик на Република България в Тирана Димитър Арнаудов и много българи, които живеят и работят в балканската страна.

Директорът на общинския театър Димитър Кабаков определя участието на Казанлък в балканския фестивал като „страхотно". Вечерта след спектакъла е преминала под мотото „България". Със съдействието на българското посолство в Тирана и на българското министерство на външните работи, в чест на театър „Любомир Кабакчиев", е уредена българска вечер, с българска кухня, музика и емоционалните изпълнения на певицата Надежда Димитрова от Казанлък.

„Балкански Театрален Фестивал" е организиран със съдействието на Министерствата на културата и туризма на Албания, кметството на Тирана и Националния театър на Албания.