Причината за инцидента е момиче
Млад мъж е в болница в тежко състояние след масов бой в Елин Пелин.

Причината за инцидента е момиче, разказват близки на пострадалия.  Боят е станал в петък вечерта на паркинг в центъра на града. Пострадалият – 22-годишният Кристиян се среща със свой връстник - Петър.

След масовия бой в Плевенско: Задържаха за 72 часа петима души

Между двамата отдавна има напрежение, в центъра на което е момиче. Кристиян  Петър започват да спорят при срещата си, след което кавгата ескалира и се стига до бой. В същото време приятели на Петър се опитват да му помогнат и също скачат на бой на Кристиян.

Той е хоспитализиран с множество наранявания, включително черепно-мозъчна травма. “Брат ми е жестоко пребит от няколко младежи. Първо са били 5-6 и после още двама. Намесил се е очевидец, който разказва, че брат ми е бил по корем на земята и те са продължили да го бият”, разказва Десислава Ангелова, сестра на пострадалия младеж.  

В района има камери, чийто записи вече са иззети от разследващите. Още в петък двама от участниците в боя са задържани още в петък за срок от 24 часа. От Прокуратурата съобщиха за NOVA, че към този момент повдигнати обвинения няма, но има образувано досъдебно производство. 
nova.bg