/ БГНЕС
Името на кандидат-кмета ни за София ще стане ясно до броени дни. Нашият кандидат обаче, когато бъде канен на дебати, ще се явява за разлика от кандидата на ПП-ДБ”. Това заяви Георги Георгиев, председател на СОС.

ГЕРБ-СДС регистрира районните си кметове за участие в местните избори в София.

“Днес се регистрираме като местна коалиция ГЕРБ-СДС за участие в местните избори. Една доказала се успешна формула. Резултатите в подобряването на града и условията на живот са видими за всички”, каза още Георгиев.

Терзиев: Кандидатът на ГЕРБ-СДС е най-големият ми конкурент в местните избори в София

Той обясни, че днес представя 24-мата кандидат - районите кметове. “Представяме опита от успешните кметове, така и новите лица, които идват с опита си от частния бизнес, от академичните среди, хора с експертиза, които ще се справят с нелеката задача, която ни предстои. Представяме ви екип с опит, знания, с отношение към града и най-важното, с грижа към хората”, подчерта Георги Георгиев. Той обясни, че кандидатът им за кмет на София когато бъде поканен в телевизионни студия няма да ходи под ръчичка с някой районен кмет.

Това се случи днес с кандидата на ПП-ДБ. Нашият кандидат-кмет ще бъде отговорен, подготвен и достатъчно сериозен с опита си, за да може да отговаря сам на важните въпроси, които предстоят”, добави Георгиев. 
БГНЕС