„Продължаваме Промяната-Демократична България” се регистрират за местните избори в Общинската избирателна комисия в София. Кандидатът за кмет на столицата от партията Васил Терзиев заяви, че вижда ГЕРБ-СДС като най-големият си конкурент.

Борисов: Ще обявим кандидата ни за кмет, след като свърши Ретроградният Меркурий


Нямаме търпение да изпълним обещанието ни да се явим обединени на тези избори. Всички демократични, прогресивни хора да дадем тласък на града”. Това заяви Васил Терзиев, кандидатът за кмет на София на ПП-ДБ.

БГНЕС

ПП-ДБ се регистрира за участие в местните избори в София.

Терзиев коментира, че вижда кандидата на ГЕРБ-СДС като най-големият си конкурент в местните избори в София. “Социологическите проучвания посочват, че те са най-големите ни конкуренти”, каза още Терзиев. Той коментира, че най-големите проблеми, които вижда са проблемите с въздуха, канализацията и презастрояването. 

Терзиев поясни, че е счупена връзката с бизнеса и гражданите. “Има силна централизация, затова искаме да дадем правилните контролни инструменти на районните кметове, без значение от коя партия са, за да имат решение за гражданите, като най-близки до тях и да ги отстояват”, подчерта Васил Терзиев.

БГНЕС

БГНЕС